Etelä-Savon Kirjapaino Oy ja Teroprint Oy yhdistävät toimintonsa. 

 

Asiakkaillemme  tulemme tarjoamaan yhdessä entistä monipuolisempaa ja joustavampaa palvelua.   Olemme 14.3.2016 jälkeen yhdessä Teroprint Oy, jolla on vahva ja laadukas offset-, digi- ja suurkuvapalveluiden osaaminen. Etelä-Savon Kirjapainon avainhenkilöt jatkavat Teroprint Oy:n palveluksessa ja myös yrityksen osakkaina. Toimipaikkamme ovat sekä Jääkärinkadulla että Yrittäjänkadulla.

Teille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme toiminnan yhdistyminen ei aiheuta muutoksia vaan toiminta jatkuu entisten yhteyshenkilöiden kanssa. Voimavarojen kasvaessa palvelun taso nousee entisestään. Viiden hengen myynti/asiakaspalvelutiimi pystyy reagoimaan kaikkiin asiakkaiden toiveisiin nopeasti. Myynnistä/markkinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaavat pääasiassa Jarmo Korkolainen ja Sanna Paavilainen. Myynnissä/asiakaspalvelussa toimivat jatkossakin Ilpo Korkolainen, Mari Riepponen ja Marko Hokkanen omien päätoimiensa lisäksi.

Tuotannon kokonaisvetovastuu on Ilpo Korkolaisella ja hänen tukenaan toimii Mari Riepponen. Ilpo Korkolainen hoitaa myös taloushallinnon sekä ostotoiminnan. Mari Riepposen päävastuualue on digituotannon sujuvan läpimenon takaaminen.  Kehitystoimintaa johtaa Jarmo Korkolainen, mutta kehitystoimintaan osallistuu koko omistajatiimi. Teroprint Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Jarmo Korkolainen varahenkilönään Sanna Paavilainen. Tämä yhdistyminen tuo asiakkaillemme niin Etelä-Savossa kuin muuallakin  Suomessa suurta hyötyä, koska kahden talon resursseilla saamme toimintaympäristömme entistä tehokkaammaksi, nykyaikaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi tulevaisuuden haasteita varten. 

Erinomaista kevättä 2016 ja ollaan yhteyksissä pian!


Sähköpostimme ovat 14.3. alkaen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kotisivumme on 

edelleen www.teroprint.fi ja facebook-sivustomme www.facebook.com/teroprint

Tiedotamme jatkossa toiminnastamme kaikkien näiden kanavien kautta. Etelä-Savon Kirjapainon sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit ohjautuvat jatkossa Teroprint Oy:n sähköposteihin. Yhteyshenkilöidemme puhelinnumerot säilyvät entisinä.

Lisätietoja yhdistymisestä antavat: 

Jarmo Korkolainen, jarmo.korkolainen (at) teroprint.fi, 040  546 5400

Sanna Paavilainen, sanna.paavilainen (at) teroprint.fi, 044  525 5911

Ilpo Korkolainen, ilpo.korkolainen (at) teroprint.fi, 050  382 9649

Mari Riepponen, mari.riepponen (at) teroprint.fi, 044  525 5912